Lista på produkter efter tillverkare Bodega Protos

Protos, som kommer från det grekiska ordet för "FÖRST", har stoltheten och förmånen att ha hittat mognad och lätthet i det bästa och främsta av vingårdar i området och att ha varit ett erkänt varumärke hela denna tid.

År 1927 uppnådde djärvhet och kärlek som en grupp lokala vinodlare hade för landet att förena sina bästa ansträngningar och skapade vingården, den främsta i Ribera. Ett framtidsprojekt som inte bara har nått våra dagar intakt, det har vuxit och förökats år för år och har tagit sitt namn stolt till de högsta internationella nivåerna.

30-talet representerade sin definitiva uppgörelse på internationell nivå. Världsutställningen 1929 i Barcelona gav en särskilt stark impuls till denna tendens och tilldelade sina röda viner guldmedaljer.

På åttiotalet medförde företagets snabba tillväxt problemet med utrymme för första gången och Winery startade sin expansion i hela regionen. Byggandet av en vinåldrande källare började i hjärtat av berget som håller upp slottet i Peñafiel.

Kvaliteten och prestige som Vinodlingen förvärvade på åttiotalet ledde till att ett mycket erkänt vinodlingsområde tog sitt eget namn, Ribera del Duero, för att identifiera D.O. Kontrollpanel som håller ögonen på kvaliteten på viner i området. 1995 utvidgades den vinåldrande källaren och vingården lyckades i det internationella vinframställningspanoramaet.

Projektet fortsätter att växa: I staden Anguix (Burgos) har Protos förvärvat en vingård med den senaste banbrytande tekniken. Den kan producera upp till tre miljoner kilo druvor, varav 1,5 miljoner kilo går igenom sorteringsbordet.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt