Lista på produkter efter tillverkare Miguel Torres S. A.

Familjen Efternamnet Torres har kopplats till vin i mer än tre århundraden, under vilken tid våra förfäder har arbetat vingårdar i Penedès, ett land med en tusenårig tradition av vin.

Torres-familjens dynamiska anda fick dem att ägna sina ansträngningar inte bara till att göra vin, utan också att destillera brandies. Redan från början spelade destillationsbrandy en viktig roll och Juan Torres Casals blev en stor promotor av brandy 1928.

Torres globala expansion beror på Miguel Torres Carbos hållfasthet och djärvhet. Han glömde aldrig sin början, när han sågs bära flaskor av vinet i armarna och erbjuda dem till de bästa restaurangerna och köpmännen i hans era.

Det spanska inbördeskriget skapade en stor kris i Torres. 1939 bombades vår vingård. Det tog de bestämda ansträngningarna från Miguel Torres Carbó, med sin anmärkningsvärda hjälp av sin fru, Doña Margarita, för att återuppbygga den efter denna katastrof.

Sedan dess har vinsterna från familjen Torres i hela världen vuxit och blivit konsoliderade. 1979 öppnades en vingård i centrala dalen i Chile (Curicó), där ett stort utbud av viner tillverkas i ett riktigt privilegierat land, helt fritt från Phylloxera-slagen, med tanke på att hela Chile inte har påverkats av det .

Ända sedan San Francisco blev Marimar Torres hem 1975 drömde hon om att ha en vingård i Kalifornien. I början av 80-talet gick faren med på det, och efter flera års sökning valdes Russian River / Green Valley i Sonoma County ut. Där tillverkar hon eleganta viner som Chardonnay och Pinot Noir.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt