Ny

Cinema Roble 2015

Ny

Cinema föddes 2010 från tanken på en grupp vänner som älskar den sjunde arten och vinet, som ville förena dessa två spännande världar.

Fler detaljer

90,00 kr

Datablad

OdlingsområdeCastrillo de la Vega
Alkoholhalt14%
Råvaror100% Tempranillo
Lagrad6 månader
FörpackningFlaska
Årgång2015
TillverkareBodegas San Roque de la Encina
LandSpanien

Mer information

Bakom CINEMA projektet en grupp män och kvinnor från världar så olika som vetenskap, bank, bil, opinionsbildning, livsmedelsindustrin, undervisning, måleri, skulptur, forskning, gastronomi , vin, biograf och teater.

Dessa entreprenörer har fört den bästa och innovatör inom var och en av dessa världar för att ge ett annat perspektiv på vin bio. De har ansökt vad de lärt sig i sina resor och stannar hela världen förvärvade begreppen oenologi, forskning, marknadsföring, design eller marknadsföring och har förvandlat det till ett annat sätt att bli gravid vinet i Spanien.

CINEMA, det är inte bara den trevliga upplevelsen att dricka ett bra vin. Det handlar också om att köpa en biljett till filmen som vi alla ville skjuta. Det är en inbjudan att resa i fantasin, och dela den bästa tiden linda in den i den magiska bio.

Cinéma Ek är en 100% tempranillo vin med 6 månader på franska och amerikanska ekfat och med en minimitid på flaska 6 månader.

Detta vin kommer i en presentförpackning med 6 flaskor med en innovativ design som innefattar ett handtag för enkel transport.

Dessutom är bakmärkningen borttagbar. Du kan lära dig de mest fantastiska citat från regissörer, skådespelare och skådespelerskor som gjorde vår fantasi. Begränsad upplaga av 50 000 flaskor per år.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori