Ramon Bilbao Blanco Verdejo 2018

8 €
Ingen skatt

Med sin närvaro i Rueda ger Ramón Bilbao sin filosofi och sin kärlek till vin till denna privilegierade miljö. Dess folk, dess exuberande och generösa landsbygd, dess historiska kunskap ... en plats med en mängd dygder där framgång garanteras för dem som styrs av anledning. I det här fallet är framgång ett gott vitt vin.

Kvantitet

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dess oerhört rika nyanser, dess obestridliga kvalitet, var och en av sina värderingar, är resultatet av noggrann vård under hela produktionsprocessen. Detta gör att vi kan göra ett unikt vin varje år. Ett fantastiskt unikt vin. Monte Blanco Ursprunget och det slutliga målet. Början och slutet.

Gyllene med iridescenser av citronskal, lysande och nästan lysande. Detta är det första intrycket av Monte Blanco. När du håller fast känner du igen sin vackert doftande arom, dess växthållfasthet, med hints av bergssidor, frukt, dess terroir av dess födelse. Den typiska aromen av passionsfrukt, anis och fänkål. Med en tropisk syrupy bakgrund och påminnelser av aromatiska växter. Ett nöje som går utöver sinnena. Monte Blancos karaktär är uppenbart vid första anblicken. Bilden på etiketten innehåller en bild av ett berg som bara är synligt när flaskan är vid ideal temperatur för att dricka. Vid 10-11ºC visas den blå streckteckningen på det ikoniska berget som är märkesnamnet på etiketten, vilket visar att vinet har den perfekta temperaturen för att uppskatta dess fulla smak.

Äntligen, efter tre år arbetande i området, har vi en typisk årgång. Den gyllene färgen på de sista skördarna är nu övertonad med grönaktiga nyanser som gör ett mycket ljust vin. Detta 100% verdejovin visar anisade och mandelträdblommanoteringar över näsan över en nyskuren höbakgrund med antydor av Sorrento citroner och subtila tropiska fruktnotor (ananas, passionfrukt, mango, etc.) På gommen är det vibrerande friskt på grund av att dess ungdom, men strukturerad och smakfull med minnen av fänkål och exotiska frukter. Eftersmaken är stark och subtil samtidigt med en fin balans och kräver en annan nypa i sökandet efter en utbrott av olika anteckningar.

#0027

Datablad

Volym
75 cl
Förpackning
Glasflaska
Färg
Röd
Odlingsområde
D.O. Rueda
Serrada
Råvaror
100% Verdejo
Alkoholhalt
13,5%
Årgång
2018